Inspirationskafé på Stall 11!

Tisdag den 7 juni kl.17 är du välkommen till Stall 11:s första inspirationskafé!
På vårt inspirationskafé kommer vi bjuda in personer och organisationer som håller i föreläsningar, workshops, etc en vardagskväll varannan vecka kring teman som b.la kommunikation, kultur och hållbarhetsfrågor.
Vi kommer samtidigt erbjuda deltagarna möjlighet att köpa lättare maträtt till självkostnadspris.
Inspiration för hjärta, hjärna och smaklökarna helt enkelt!
Först ut är föreningen Centrum för konflikthantering som anordnar en workshop i temat kommunikation där de kommer att ta upp varför konflikter uppstår, vad som ofta blir fel samt hur vi kan kommunicera mer effektivt och förebyggande.
Vi kommer även ge deltagarna möjligheten att köpa en lättare maträtt till självkostnadspris, både vegetariskt och icke-vegetariskt alternativ.

Hjärtligt välkommen!

______________________________________________________________
Vad: Inspirationscafé med workshop av Centrum för konflikthantering och mat
Tid: kl. 17- ca 19  Plats: Stall 11 på Kvibergs stallgårdar 2.
Hållplats: Kviberg med vagn 6, 7 eller 11.
Anmälan: Deltagandet på workshopen är gratis. Det enda du betalar är självkostnadspris för maten samt eventuell fika du köper på plats. Glöm inte att ta med kontanter! Anmälan görs via mejl kafe.stall.11@gmail.com eller mobil: 0765-820 747 om du önskar köpa maträtt till självkostnadspris senast 5 juni. Kontakta oss även via mejl om du har frågor kring arrangemanget eller maten.
_______________________________________________________________

Föreningen centrum för konflikthantering har som mål att göra människor bättre rustade att hantera egna konflikter, och att ingripa på ett konstruktivt sätt i andra. Det är även en mötesplats för alla som arbetar med, är intresserade av eller har behov av kunskaper och färdigheter i konflikthantering. För mer information om föreningen besök gärna deras facebook-sida eller hemsida.

Inspirationskaféet kommer hållas på Stall 11 en vardagskväll i vecka, varannan vecka med olika teman. Vill du själv hålla i en workshop, föreläsning eller annan aktivitet hör av dig till Stall 11 via mobil  0765-820 747 eller mejl kafe.stall.11@gmail.com