Luncher v.32

Kära kafégäster.

Denna vecka erbjuder vi dessa luncher:

Onsdag: Krämig champinjonpasta

Torsdag: Linssoppa

Fredag: Kycklinggryta med ris.

55 kr / 50 kr take away.

Hjärtligt välkommen!

 

 

Veckans lunchmeny 3-5/8

Denna vecka (v. 31) erbjuder vi följande luncher på Stall 11:

Onsdag: Pasta Bolognese (nötfärs eller vegetarisk)

Torsdag: Kyckling med currysås och ris

Fredag: Pannbiffar med klyftpotatis, tomatsås eller brunsås.

Utöver detta har vi även olika sallader: Grekisk sallad, Kycklingsallad och Räksallad.

Dagens lunch kostar 55 kr att äta på plats och 50 kr take away. I alla luncher ingår det bröd och ett glas saft eller en kopp kaffe.

Vi har även olika smörgåsar, baguetter och bakverk i vårt sortiment. Det går endast att betala med kontanter eller Swish.

Hjärtligt välkommen!

 

 

Premiär för vardagsöppet och lunch!

Idag smygstartadeLunch Stall 11 vi med dagens lunch på Stall 11. Gästerna kunde njuta av en somrig sallad (Alternativ: tonfisk/ kyckling/ fetaost och oliver) 50 kr take away/ 55 kr äta på plats ( inklusive kaffe eller saft.) Till en början endast vardagar. Från och med nästa onsdag 27/7 kör vi igång ordentligt med vardagsöppet. Hjärtligt välkommen att ta en fika eller lunch hos oss onsdag-fredag kl. 10-15 (lunch 11.30-15). Menyn kommer publiceras under tisdagen. Trevlig helg!

Inspirationskafé på Stall 11!

Tisdag den 7 juni kl.17 är du välkommen till Stall 11:s första inspirationskafé!
På vårt inspirationskafé kommer vi bjuda in personer och organisationer som håller i föreläsningar, workshops, etc en vardagskväll varannan vecka kring teman som b.la kommunikation, kultur och hållbarhetsfrågor.
Vi kommer samtidigt erbjuda deltagarna möjlighet att köpa lättare maträtt till självkostnadspris.
Inspiration för hjärta, hjärna och smaklökarna helt enkelt!
Först ut är föreningen Centrum för konflikthantering som anordnar en workshop i temat kommunikation där de kommer att ta upp varför konflikter uppstår, vad som ofta blir fel samt hur vi kan kommunicera mer effektivt och förebyggande.
Vi kommer även ge deltagarna möjligheten att köpa en lättare maträtt till självkostnadspris, både vegetariskt och icke-vegetariskt alternativ.

Hjärtligt välkommen!

______________________________________________________________
Vad: Inspirationscafé med workshop av Centrum för konflikthantering och mat
Tid: kl. 17- ca 19  Plats: Stall 11 på Kvibergs stallgårdar 2.
Hållplats: Kviberg med vagn 6, 7 eller 11.
Anmälan: Deltagandet på workshopen är gratis. Det enda du betalar är självkostnadspris för maten samt eventuell fika du köper på plats. Glöm inte att ta med kontanter! Anmälan görs via mejl kafe.stall.11@gmail.com eller mobil: 0765-820 747 om du önskar köpa maträtt till självkostnadspris senast 5 juni. Kontakta oss även via mejl om du har frågor kring arrangemanget eller maten.
_______________________________________________________________

Föreningen centrum för konflikthantering har som mål att göra människor bättre rustade att hantera egna konflikter, och att ingripa på ett konstruktivt sätt i andra. Det är även en mötesplats för alla som arbetar med, är intresserade av eller har behov av kunskaper och färdigheter i konflikthantering. För mer information om föreningen besök gärna deras facebook-sida eller hemsida.

Inspirationskaféet kommer hållas på Stall 11 en vardagskväll i vecka, varannan vecka med olika teman. Vill du själv hålla i en workshop, föreläsning eller annan aktivitet hör av dig till Stall 11 via mobil  0765-820 747 eller mejl kafe.stall.11@gmail.com

Klädbyte med NYSTA i helgen!

Lördag den 4 juni har du möjlighet att förnya din garderob på föreningen NYSTANS klädbyte i Kortedala.

Passa på att fynda på Kvibergs marknad på morgonen och ta dig en fika i Stall 11:s nya lokaler innan du beger dig till Kortedala biblioteket  där NYSTA kommer ha sitt evenemang kl. 12-15.

Hjärtligt välkommen!

 

Flytt till nya lokaler

Kära kafégäster.

När ni kommer till kaféet nu på lördag kommer nu upptäcka att kaféet har flyttat till sin nya lokal i kulturhuset några meter bort i samma byggnad som tidigare. Hoppas att ni alla kommer trivas och att ni har överseende med att allt inte är helt färdigt än. Trevlig helg!

Pop-Up Kviberg, loppis och ny lokal!

Denna vackra söndag kan du njuta av skaparglädjenPop-up-Kviberg 2016 tillsammans med våra vänner från föreningen NYSTA. Var med och skapa armband i olika material eller kom och låt dig inspireras. NYSTA kommer även att ha ett loppisbord och sälja olika fina saker.

Just nu pågår dessutom renoveringar av kaféets nya lokal för fullt. Vi kommer finnas i det kommande kulturhusets lokaler, vägg i vägg med vår nuvarande lokal. Håll utkik efter inbjudan till invigning inom kort. Vi tar också tacksamt emot bord, stolar, mattor, dukar, växter och annan inredning du vill skänka till oss.  Trevlig helg önskar vi våra kära kafégäster och marknadsbesökare!

________________

Pop-Up Kviberg
När: Söndag 10 april 2016, kl. 12-15
Var: Bås 28 på stall 11, Kvibergs marknad. Samma hus som kaféet. Närmsta hållplats är Kviberg.
Anmälan: Gratis och görs på plats. Max 12 deltagare.Det enda du behöver ta med är material. Deltagarna får en kopp kaffe/te gratis i kaféet. För mer info besök Pop-Up-Kviberg.

Hjärtligt välkomna!

Skaparglädje på Pop-Up Kviberg

I aprils första helg kan du skapa armband med våra vänner från NYSTA. Ta med pärlor, tyger, tråd eller vad du än vill skapa armband av och njut av skaparglädjen!

Hjärtligt välkomna!

________________
När: Söndag 3 april 2016, kl. 12-15
Var: Bås 28 på stall 11, Kvibergs marknad. Samma hus som kaféet. Närmsta hållplats är Kviberg.
Anmälan: Gratis och görs på plats. Max 12 deltagare.Det enda du behöver ta med är material eller bara delta och få inspiration.  Deltagarna får en kopp kaffe/te gratis i kaféet. För mer info besök Pop-Up-Kviberg.

Pop-Up Kviberg inställt idag 27/3.

Dagens Pop-Up Kviberg är tyvärr inställt p g a sjukdom men våra vänner från NYSTA har en träff nästa söndag! Idag kan du söndagsvårfynda på Göteborgs roligaste marknad – Kvibergs marknad! Glad påsk och trevlig söndag!