Skapande och gräsrotsinitiativ

I helgen bjuder våra vänner från NYSTA på ännu en träff i det uppskattade decoupagens tecken. På stadsmuseet pågår utställningen Urbanum med inspirerande gräsrotsinitiativ och eldsjälar som på olika sätt bidragit och bidrar till att utveckla staden. Kulturhus Kviberg och Stall 11 är två sådana initiativ som är med i utställningen.

Inom kort kommer även kaféet att flytta in till sina nya lokaler i Kulturhuset. Äntligen! Håll utkik här på bloggen och på vår facebooksida för mer info.  I helgen kommer vi även att inviga vår nya smörgåsmonter. Vår crowdfundingkampanj för smörgåskylen pågår mars-månad och det går fortfarande att ge ett bidrag för smörgåsmontern. Tack till er som bidragit hittills! Trevlig helg!

____________________________

Pop-up-Kviberg
När: Söndag 20/3-2016, kl. 12-15
Var: Bås 28 på stall 11, Kvibergs marknad. Samma hus som kaféet. Närmsta hållplats är Kviberg.
Anmälan: Gratis och görs på plats. Max 12 deltagare.Det enda du behöver ta med är material eller bara delta och få inspiration. Ex på material du kan ta med där brickor, ljus, ramar, askar, krukor eller varför inte ett påskägg. Deltagarna får som vanligt på en kopp kaffe/te gratis i kaféet.För mer info besök NYSTA:s fb-sida Pop-Up-Kviberg

Hjärtligt välkomna!